Piller eller plantor?

Monday 29 February 2016

Tycker du att vägen till hälsa känns komplicerad?

Kom och ta del av vad vi lärt oss under vår resa till Indien! Dr Nandita Shah har haft stor framgång med sina kostråd och sitt enkla sätt att vända många av våra välfärdssjukdomar som t.ex. diabetes, högt blodtryck och hjärt- och kärlsjukdomar, till ett nytt sätt att förhålla sig till mat och hälsa.
Idag är det vanligt att vi tar bättre hand våra bilar, bostäder, och andra prylar, än om våra egna fysiska kroppar. Prylarna går att ersätta, vilket inte gäller våra kroppar.

Som tur är, går det att ändra på, och vi kan bli både friskare och mycket lyckligare om vi bara kan tänka oss att göra en förändring! Den här kvällen kan bli början på din väg mot ett friskare liv.

Den 9/3 kl 18.00-21.00 berättar vi om hur du genom att förändra din kost kan bli av med allt ifrån hudsjukdomar, till diabetes, högt blodtryck, depressioner, PMS, migrän, IBS, ledbesvär, astma och mycket annat.
Vi informerar också om det 21-dagars retreat som äger rum i natursköna Gokarna utanför Goa, i juni och september. Platserna tar slut snabbt och det är rabatterat pris för dig som bokar tidigt genom oss!

Program:

18.00 Middag med veckans tallrik: En fyrarätters växtbaserad tapasmeny som gör kroppen glad!

19.00 Föreläsning med Matapotekets grundare, Maria och Johan.

20.00 Efterrätt och frågestund

21.00 Kvällen avslutas

Pris: 300 kr inklusive mat och efterrätt.

Anmälan: Maila namn och telefonnummer till info@matapoteket.nu

Se vår egenproducerade video från Mumbai, för mer information om dr. Nandita Shah och Sharan-India!