Sorunda hälsoretreat 15-19 augusti 2018

Tuesday 08 May 2018

En dag på hälsoretreatet: På morgonen väcks du kanske av en ihärdig tupp. Dagen börjar med en gemensam yogastund och en meditation eller avslappningsövning. Efter att vi druckit en renande morgonjuice, promenerar vi ner till den närliggande sjön och kanske tar ett dopp. Dagen fortsätter sedan med aktiviter för kropp och själ, samt stärkande och energigivande mat. På kvällen samlas vi omkring brasan, lyssnar på livemusik, eller kanske ser en utvald film.

Upplev några transformerande dagar med underbar mat, kurser, föreläsningar, och behandlingar, i Sorunda, 45 min från Stockholm.
Var med en eller flera dagar! Se programmet HÄR!

Den här helgen kan bli en nystart, för hela din kropp och din själ. Vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna göra en förändring i ditt liv.

Du kan välja att vara med från ons kväll – sön em, eller bara en av heldagarna. Eller, om du vill, endast en måltid och/eller en aktivitet.

Under dessa späckade dagar, kommer du ha möjlighet att välja ibland följande aktiviteter, föreläsningar och behandlingar:

Miljön hos oss är en stor tomt med två fina tipis (indiantält), en vacker gäststuga och en större stuga, med flera bäddar.
Du kan välja att sova  i vanligt tält, tipi, eller inomhus. Eller förstås åka hem och sova, om det passar dig bättre.

Maten är ekologisk rawfood med Johans speciella magiska touch. Johan lär också ut sin matlagningskonst och du kan välja att vara med när han lagar dagens måltider.

Schemat kommer att vara välfyllt, men med tid för pauser och behandlingar. Två – tre kurser/aktiviteter kommer att löpa parallellt vid flera tillfällen under dagen.
Varje dag kommer att innehålla liknande kurser/aktiviteter, så du hinner vara med på allt om du stannar hela perioden. Om du kommer en dag, så kan du vara säker på att dagen innehåller åtminstone en matlagningskurs, en drömtydningskurs, en naturupplevelse, meditation, samt ett urval av olika behandlingar. Plus all den goda maten förstås.

Lär mer om våra kursledare HÄR.

Länk till programmet hittar du HÄR

BOENDEN

Boendet ingår i priset om du är med ons-sön.

Egen stuga för 3 personer: 200kr/person och natt.

Sov inne i huset (ej kattallergiker): 150 kr/natt (1-2 pers/rum)

Sov i en tipi (indiantält): 100 kr/natt

Vanligt tält: 50 kr/natt

Obs det finns endast ett enkelrum med egen dörr, som är bokningsbart. Först till kvarn alltså!

PRISER

  1. Hela perioden inkl all mat och valfri övernattning: 3500 kr.
  2. 1 dag inkl. måltider (utan övernattning): 950 kr
  3. 1 kurs/aktivitet: 250 kr
  4. 1 måltid: 100 kr
  5. Övernattning: 50-200 kr
  6. Terapier 300-500 kr

Begränsat antal platser, så boka din plats nu!

BOKNING
Bokning sker via e-mail: info@rawlifestylesweden.com

Hur kommer man till oss?
Sorunda ligger endast 45 min från Stockholm med bil. Det tar drygt en timme om du åker kommunalt. Busshållsplatsen ligger fem minuters promenad ifrån huset.

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS I AUGUSTI!