Vilt och rått med Johan, Dan och Victoria – rawfood och vilda växtvandringar i 2 dagar

Tuesday 27 August 2019

Nu bjuder vi hit Dan igen! Den här gången tillsammans med den unga supertalangen inom rawfood och veganmat – Victoria Vesterlund!
Tillsammans har de skapat ett nytt koncept som inbjuder till kreativt skapande och experimenterande med allt som växer. Samtidigt får du ta del av närmare 30 redan beprövade recept. Välkommen till en ögonöppnande helg i Sorunda 14-15 september!

Raw Lifestyle presenterar:
Vilda växter och raw matlagning med Dan Uhrbom, Victoria Vesterlund (rawvegan.se)och Johan Rabén, 14-15 september.
Det här är ett unikt tillfälle att få möta några av Sveriges främsta inom rawfood och vilda växter på samma plats, endast 5 mil från Stockholm. De kommer dela med sig av sin ovärderliga kunskap om hur man kan skapa ett eget vinterförråd, av det som växer vilt i naturen.
Kursen är för dig som vill äta bättre och funderar på vad man kan använda ogräset och skogens alla växter till? Du som vet att gröna blad är nyttigt men inte alltid vilka som är ätliga…som kanske försöker leva hälsosamt, men tycker ibland att det är dyrt och krångligt.
Och du som vill ta vara på vad skogen och naturen erbjuder oss – I överflöd!

Två dagar med workshops, vandringar, bakning, matlagning, syrning och fermentering. Med möjlighet att stanna kvar lördag kväll och delta i en eld-ceremoni, sova över och yoga på söndagsmorgonen.
Kursledare: Dan Uhrbom, Johan Rabén och Victoria Vesterlund.

Schema:

Lördag
9.00 Inledning och presentation
10.00 Dan pratar om kvantfysikens koppling till vad vi äter och förklarar helhetsperspektivet. Vi går ut tillsammans och plockar olika växter i naturen.

12.00 Lunch: Serveras av Johan Rabén från Raw Lifestyle.

13.30 Workshop:
Dan och Victoria lagar olika recept och pratar om de växter vi plockat. Du får lära dig bl.a. grunder i torkning, fermentering och hur man kan förvara och använda dem.

15.30 Fikapaus med ett rawfood bakverk från Raw Lifestyle.

16.00 Workshop:
VI lagar tillsammans en raw food och vilda växtbuffé. Raw smörgåstårta, nermalda vilda växter, bl.a. tallkvistar, coola sallader med dressingar och röror i annorlunda, nya smakkombinationer med största fokus på naturens nyttigheter, ger dig en hint om vad du kommer att få uppleva…
Olika slags groddar är något du också kommer få bekanta dig med bägge dagarna och använda i smakrika recept!

18.00 Gemensam Middag

19.30 Shamansk Eldceremoni för Moder jord, under fullmånen

Söndag
8.00 Morgonyoga

9.00 Frukost

10.00 WORKSHOP:
Vi lagar tillsammans en lunchbuffé av det vi plockat, torkat, lagat och förberett dagen innan. Victoria och Dan visar hur man gör olika ostar, levande sushirullar, hur man kan använda rönnbär och mycket mer!

13.00 Gemensam Lunch

14.00 Avslutning med en meditation

Tid: 14/9 kl 09.00 – 15/9 kl 14.30

Plats: Sorunda folkets hus
Pris: 2500 kr för båda dagarna inkl. mat och logi, ceremoni och yoga. 1700 kr för endast lördag.
Anmälan: swisha 450 kr i anmälningsavgift till 0706498602. Skriv namn och emailadress.
Varmt välkommen till en ovanlig och inspirerande helg!