Efter fyra år med Matapoteket, kan vi nu satsa helhjärtat på det vi brinner för. Att utbilda, upplysa, coacha och stödja dig som vill mer med ditt liv och din kost. Du som funderat på vad du kan göra själv för att undvika de välfärdssjukdomar som sköljer över oss idag. Du som kanske redan drabbats, och söker en väg ut ur din situation.
Vi startade Matapoteket i juni 2013. Inte på det vanliga sättet, när man letar lokal, har ett färdigt koncept och kollar upp alla parametrar innan man börjar… Vi fick en restaurang i knät kan man säga, tack vare Katarina på BUS-teatern. Där höll vi till i tre månader under sommaren. I slutet på sommaren föddes vår son Ariel och vi hade därmed sex barn tillsammans. I samma veva bestämde vi oss för att fortsätta driva restaurang. Lokalen på andra sidan gatan dök upp, och där fortsatte vi sedan till juni 2017.
Under åren med Matapoteket har vi träffat många människor som berättat om hur de ätit sig friska ifrån alla möjliga sjukdomar. Vi har föreläst om mat och näring och coachat många privat och över disk. Vi har också vidareutbildat oss själva kontinuerligt under dessa år. Denna samlade kunskap vill vi nu sprida på alla tänkbara sätt. Genom föreläsningar, online-kurser, youtube-kanal, matlagningskurser, privata konsultationer, event och catering mm, kommer vi se till att vårt budskap når den stora massan, som fortsätter med sina gamla vanor pga osäkerhet, okunskap, brist på energi osv.
Med RAW lifestyle Sweden vill vi visa att det går att ändra sin kost och sin livsstil. Oavsett vart du bor, vilken ekonomi eller familjesituation du har eller vilken årstid det är. Det viktiga är inte att äta 100% rawfood, utan att fylla din tallrik med mer av det råa växtbaserade vid varje måltid. Vi vill uppmuntra dig att äta mer näringstät mat, samtidigt som du minimerar ditt intag av det som kroppen har svårt att bryta ner.
Varför, och vad det innebär, får du veta när du kontaktar oss, eller på någon av våra kurser eller event. Vi ser fram emot att få träffa dig, så tveka inte att höra av dig!

Recensioner, artiklar, mm som kom till under tiden vi drev rawfood restaurangen Matapoteket:

Finfin recension av The blonde vegan:
http://theblondevegan.for.me/2016/maj/matapoteket.html

Yogaworld tog många fina bilder:
http://www.yogaworld.se/talaohmyoga/min-grona-spaning-matapoteket/

Rawfoodmiddagars fina artikel:
http://www.rawfoodmiddagar.com/newsitem.html?item_id=314

Metro modes ekotips:
http://metromode.se/halsa/2016/04/26/ekotipset-guide-till-5-av-stockholms-basta-ekologiska-restauranger-och-kafeer/?slide=5

Rawness valde pizzan, burgaren och havspinnen, och fotade allt:
http://rawness.se/inspiration-motivation/raw-lunchmote-pa-matapoteket/

Krogguiden:
http://www.krogguiden.se/restaurants/view/matapoteket

Vavawoom Stockholmsliv:
http://www.vavawoom.com/karolina/2016/03/23/matapoteket-organisk-raw-food-lunch/

18 recensioner på Yelp (obs en del är riktigt gamla):
https://www.yelp.se/biz/matapoteket-stockholm

En av stans fem bästa luncher!
http://www.alltomstockholm.se/restaurangbar/article4120188.aos

Vegokolls recension från 2014:
http://www.vegokoll.se/2014-01-30/mat-som-medicin

Uppochhoppa 2014:
http://uppochhoppa.se/nyttiga-recept/matapoteket-pa-sodermalm/

Medveten konsumtion 2013:
http://www.medvetenkonsumtion.se/eko-recension/matapoteket-mainly-raw/